Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineață. Fostul membru al grupului Divertis avea 55 de ani

297

Potrivit primelor informatii, actorul ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului de umor Divertis avea 55 de ani si a jucat si in filme, dar si in piese de teatru.

Artistul a suferit un stop cardiorespirator luni dimineață. Două echipaje SMURD au fost solicitate la locuința artistului. După încercări de resuscitare de circa 45 de minute nu s-a mai putut face nimic.

„Două echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil”, a declarat coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

Gyuri Pascu, pe lângă pasiunea lui pentru actorie, iubea la fel de mult și muzica, abordând diverse stiluri de pop, rock, bluess și reggae.

La vârsta de patruzeci de ani, Pascu a început să publice cărți care tratează teme spirituale. „Trebuie să înțelegem că menirea noastră, drumul nostru pe pământ, este de a reface legătura cu Divinitatea, cu Dumnezeu.”, declara actorul în 2007.

La sfârșitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral și s-a recuperat la Spitalul Universitar din București. Presa a speculat că atacul s-a datorat stresului care a urmat divorțului de soția sa, deși Pascu a menționat că despărțirea a fost una amiabilă.

Sursa: activenews.ro