Icoana-Născătoarea de Dumnezeu deschide ochii și plânge la IERUSALIM

1369

In Ierusalim, in biserica unde se afla mormantul lui Hristos, este icoana Maicii Domnului.

 La intrarea bisericii, in partea de rasarit, se afla temnita in care Mantuitorul a fost inchis pentru un timp impreuna cu cei doi talhari, pana cand I s-au pregatit instrumentele de tortura. Inaintea intrarii in temnita, la dreapta, se afla capela „Lanturilor de piatra”. In ea, sub altar, zace vechea lespede de piatra cu cele doua deschizaturi in care au atarnat picioarele in calapoade. Putin mai jos este locul in care a stat Maica Domnului indurerata, plangand.

 Acolo se afla de mult timp icoana Maicii lui Dumnezeu. Nu de mult, un mirean de alta credinta a vazut lacrimi in ochii Maicii Domnului. El le-a spus acest lucru mitropolitului si Patriarhului, si toti au vazut marea minune. Si acum Nascatoarea de Dumnezeu deschide ochii si varsa lacrimi pentru fiii ei cei credinciosi si tematori de Dumnezeu.

Un crestin, in rautatea lui, chiar a lovit cu cutitul in icoana.

Eu vietuiesc intr-un loc sfant, la Diveevo. Fotografia color a acestei icoane a izvorat mir in casa mea de doua ori. Maica Domnului a deschis ochii si din ei au curs lacrimi. La doi preoti din Diveevo li s-a intamplat acelasi lucru.

Am daruit fotografia acestei icoane unei femei a bisericii. Si la ea, in prezenta mea, Imparateasa cerurilor a deschis ochii si din ei au curs lacrimi.

Multor locuitori din Diveevo le-am daruit astfel de fotografii si la multi dintre ei au izvorat mir. In acelasi timp, Imparateasa cerurilor plange cu lacrimi amare.

Povestirea surorii Fatima in cartea „Minunile vremurilor din urma”

Sursa: ganduridinierusalim.com